Piščančja pašteta

Piščančja pašteta je pogumno mlado dekle, ki z bogatim okusom navduši tvoje brbončice. Zaupala nam je, da se najbolje razmaže na hrustljave krekerje, ki jo z vsakim ugrizom ponesejo na živahne ulice mest kot so London, New York in Milano.

Shranjevanje: v suhem prostoru pri sobni temperaturi. Odprt izdelek hraniti v hladilniku pri temperaturi +4 °C in porabiti v enem dnevu.

Rok uporabe: 4 leta od datuma proizvodnje.

Embalaža: 95g

Hranilne vrednosti Vrednosti na 100 g izdelka
energijska vrednost 1106/279 kj/kcal
maščobe 24 g
od tega
— nasičene maščobe 4,7 g
— enkrat nenasičene maščobe
— večkrat nenasičene maščobe
ogljikovi hidrati 5,8 g
od tega
— sladkorji 1 g
— polioli
— škrob
prehranske vlaknine
beljakovine 11 g
sol 1,7 g

Piščančje mehansko izkoščeno meso 35%, voda, sončnično olje, mlečne beljakovine 2%, sojina moka, koruzni škrob, čebula, sol, začimbe, arome, sladkor, konzervans (natrijev nitrit).

Alergeni: mlečne beljakovine, sojina moka.

Predlog: Namažite na pekovski izdelek po želji.

Če je embalaža napihnjena ali preluknjana, izdelka ne uporabljajte.

Ta prava Kekec rižota 2560 1707 Nina Cigele

Ta prava Kekec rižota

Recept za pripravo mesne rižote na drugačen način. Pripravite si kremasto, bogato, odpičeno in totalno dekadentno rižoto, ki ji dodate eno in edino, Ta pravo Kekec pašteto. Če ste za povsem nenavadno gurmansko pustolovščino, potem je Ta prava Kekec rižota odlična izbira kot samostojna jed ali v kombinaciji z govedino ali piščancem.

PREBERI VEČ

Prava Kakovost

Blagovna znamka Kekec na trg prinaša visoko kakovost konzerviranih izdelkov, ki so izdelani premišljeno in pod strogim nadzorom. Tri smernice, ki so ob tem upoštevane so, da izdelki ne vsebujejo nepotrebnih primesi in so v glavnem sestavljeni iz mesa najvišje kakovosti. Piko na i doda tradicionalna receptura, katere okus nas popelje desetletja nazaj.

Brez primesi

Meso najvišje kakovosti

Tradicionalna receptura

Pridruži se številnim ljubiteljem Kekčevih e-novic!

Naroči se na e-novice in spremljaj nove recepte, članke, videe in ostale vsebine. Za tiste rojene pod srečno zvezdo pa pripravljamo nagradne igre, vredne sodelovanja.