Recepti za piščančjo pašteto

Umešana jajca s Kekcom

Umešana jajca s Kekcem

Umešana jajca s Kekcem 2560 1707 Nina Cigele

Okusen in hitro pripravljen obrok, ki nas nasiti in napolni z energijo za nove pustolovščine.

read more

Če ste že poskusili šampinjone pečene v pečici ali pripravili polnjene gobe, poskusite še recept nadevane gobe s Kekec piščančjo pašteto.

Gobje posodice s piščančjo pašteto

Gobje posodice s piščančjo pašteto 2560 1707 Nina Cigele

Zagotovo ste že poskusili šampinjone pečene v pečici, pa tudi zagotovo ste že pripravili polnjene gobe. Ampak, a ste že poskusili nadevane gobe s Kekec piščančjo pašteto? Pripravili smo recept, kjer sta glavni dve zvezdi na krožniku nadevane gobe in Kekec piščančja pašteta.

read more

Recept za pripravo hitrega obroka, omaka za testenine s Kekec pašteto

Testenine s pašteto

Testenine s pašteto 2560 1707 Nina Cigele

Poigrali smo se z mislijo o novi izvirni ideji za pripravo hitre malice in napisali recept za takrat, kadar imate v hladilniku Kekec pašteto in si zaželite testenin. Navsezadnje pašteta ni samo za to, da se namaže na kruh, ampak je odlična tudi v kombinaciji s testeninami. Izberite svoj najljubši okus Kekec paštete in testenine, ki so vam najbolj pri srcu ter že ste pripravljeni na novo gurmansko pustolovščino.

read more

Kekec, recept za kruh. Hiter in enostaven recept za pripravo domačega kruha, kot so ga pekle naše babice.

Babičin domači kruh

Babičin domači kruh 2560 1707 natalija

Kekec je pripravil hiter in enostaven recept za pripravo domačega kruha, kot so ga pekle naše babice. Navsezadnje ni lepšega občutka kot vonj po sveže pečenem kruhu, ki prihaja iz babičine kuhinje. read more

Enostaven in preprost recept za sendvič s Kekec pašteto je odlična ideja za malico. Poceni prigrizek za goste. Ideje za hiter obrok.

Sendvič s piščančjo pašteto

Sendvič s piščančjo pašteto 1500 1000 natalija

Predstavljamo vam edinstven recept za sendvič s piščančjo pašteto Kekec, ki je odlična ideja za malico, kadar vas presenetijo nenajavljeni gosti.

read more