Tunina pašteta

Kdo je z mislimi že na morju? Tunina Kekec pašteta seveda! Že kuje načrte, kako bo s surfom sekala valove, se sončila na plaži in med odkrivanjem skritih kotičkov na obali razmišljala o hrustljavem polnozrnatem krekerju.

Shranjevanje: v suhem prostoru pri sobni temperaturi. Odprt izdelek hraniti v hladilniku pri temperaturi +4 °C in porabiti v enem dnevu.

Rok uporabe: 4 leta od datuma proizvodnje.

Embalaža: 95g

Hranilne vrednosti Vrednosti na 100 g izdelka
energijska vrednost 1196/285 kj/kcal
maščobe 25 g
od tega
— nasičene maščobe 3,4 g
— enkrat nenasičene maščobe
— večkrat nenasičene maščobe
ogljikovi hidrati 1,2 g
od tega
— sladkorji 0,8 g
— polioli
— škrob
prehranske vlaknine
beljakovine 15 g
sol 1 g

Tunino meso 35%, sončnično olje, voda, paradižnikov koncentrat, mlečne beljakovine 2%, sojine beljakovine, koruzni škrob, jodirana sol, čebula, dekstroza, arome, začimbe (zelena), ojačevalec arome (mononatrijev glutaminat).

Alergeni: Tunino meso, mlečne in sojine beljakovine.

Predlog: Namažite na pekovski izdelek po želji.

Če je embalaža napihnjena ali preluknjana, izdelka ne uporabljajte.

Babičin domači kruh 2560 1707 natalija

Babičin domači kruh

Kekec je pripravil hiter in enostaven recept za pripravo domačega kruha, kot so ga pekle naše babice. Navsezadnje ni lepšega občutka kot vonj po sveže pečenem kruhu, ki prihaja iz babičine kuhinje.

PREBERI VEČ

Prava Kakovost

Blagovna znamka Kekec na trg prinaša visoko kakovost konzerviranih izdelkov, ki so izdelani premišljeno in pod strogim nadzorom. Tri smernice, ki so ob tem upoštevane so, da izdelki ne vsebujejo nepotrebnih primesi in so v glavnem sestavljeni iz mesa najvišje kakovosti. Piko na i doda tradicionalna receptura, katere okus nas popelje desetletja nazaj.

Brez primesi

Meso najvišje kakovosti

Tradicionalna receptura

Pridruži se številnim ljubiteljem Kekčevih e-novic!

Naroči se na e-novice in spremljaj nove recepte, članke, videe in ostale vsebine. Za tiste rojene pod srečno zvezdo pa pripravljamo nagradne igre, vredne sodelovanja.