Prava Kakovost

Blagovna znamka Kekec na trg prinaša visoko kakovost konzerviranih izdelkov, ki so izdelani premišljeno in pod strogim nadzorom. Tri smernice, ki so ob tem upoštevane so, da izdelki ne vsebujejo nepotrebnih primesi, so v glavnem sestavljeni iz mesa najvišje kakovosti, piko na i pa doda tradicionalna receptura, katere okus nas popelje desetletja nazaj v preteklost.

Brez primesi

Meso najvišje kakovosti

Tradicionalna receptura

Kakovosti ne more načeti zob časa

Blagovna znamka Kekec je znak zaupanja in kakovosti že mnoga leta. V podjetju Osem d.o.o. se trudimo, da Kekca popeljemo do zvezd. Ob tem se držimo jasno zastavljenih ciljev in se ravnamo po smernicah, ki smo si jih zastavili:

Tradicionalna receptura

Tradicionalna izdelava

Trajnost

Nižja vsebnost maščob

Brez dodanih fosfatov

Vrhunska proizvodnja paštete

Obrat za proizvodnjo konzerv je sodobno opremljen obrat z najmodernejšo tehnologijo in optimalno proizvodno kapaciteto 2800 ton na letni ravni. Proizvodnja v obratu zagotavlja kakovostne in varne izdelke. Posebnost Kekčevih konzerv je, da so trajno sterilne. To dosežemo s termično obdelavo v najmodernejših parnih avtoklavih, kar izdelkom zagotavlja enakomerno in varno obdelavo, lepši videz ter podaljšuje njihovo kakovost. Takšna proizvodnja pa je tudi mnogo manj obremenjujoča za okolje, saj so emisije v primerjavi z drugimi tehnologijami bistveno manjše.

Certificirano najboljši

Zakaj upoštevamo IFS standard?

  • Z njim višamo kakovost izdelkov,
  • strogo upoštevamo in nadziramo proizvodne procese,
  • ustvarjamo varnejše in učinkovitejše delovne procese,
  • zmanjšujemo število odpoklicev ter
  • skrbimo za to, da do končnega kupca pridejo samo najboljši izdelki.

Nagrade

Agra Kekec 2023
Agra Kekec 2023