Kekčeva ekipa

Blagovna znamka Kekec je del podjetja Osem d.o.o., ki z lastnim znanjem proizvaja konzervirane delikatese: paštete, narezke in druge jedi.

Vsi okusi Kekčevih paštet so rezultat dolgoletnega znanja, vedenja, razvoja in izkušenj s področja predelave delikatesnih hranil, ki so jih inženirji prehrane, veterinarji in tržniki pridobivali doma in v tujini. Na začetku so izdelke po njihovi tehnologiji, recepturah in postopkih polnili onkraj naših meja, zdaj pa že nekaj časa proizvodnja v celoti poteka v Sloveniji.

Blagovna znamka Kekec je od leta 2015 v popolni lasti družinskega podjetja Osem d.o.o, pod vodstvom direktorja Miroslava Flisarja. Družina Flisar verjame v prihodnost blagovne znamke, zato se trudijo da bi tradicijo preteklosti in uspehe prihodnosti združili pri naslednjem okusnem obroku.

O nas - blagovni znamki Kekec

Predstavitev podjetja

Kekec, ki je v lasti družinskega podjetja OSEM, d.o.o. iz Murske Sobote, je eden večjih slovenskih proizvajalcev konzerviranih delikates. Na trgu je prisoten že od leta 1994. Danes pa ima pod svojim okriljem blagovni znamki Premium in KEKEC ter proizvodnjo za različne trgovske blagovne znamke.

V prvi vrsti se podjetje OSEM d.o.o. zavzema za kakovost. Nenehno doseganje visoke kakovosti se odraža v stalno rastočem povpraševanju in pospešeni prodaji njihovih izdelkov.

Temelji, na katerih gradi podjetje, so izvrsten okus, širok asortima okusov brez dodanih konservansov, moderna tehnologija predelave in pakiranja, dolgoletne izkušnje pri proizvodnji paštet, varnost (IFS Global Market, HACCP) ter visoka kakovost vhodnih surovin in embalaže.

Dolgoletne izkušnje so pripomogle, da je v sam obrat vtkano tradicionalno znanje več generacij in sodobna tehnološka spoznanja ter omogočanje trajne sterilizacije konzerv. To dosegamo s termično obdelavo v najmodernejših parnih avtoklavih. S tem izdelkom zagotavljamo enakomerno in varno obdelavo, lepši videz ter podaljšamo njihovo kakovost.

Misija

Pripraviti prvovrstne mesne izdelke, ki spomine iz preteklosti in cilje prihodnosti združijo v slednjem okusnem obroku.

Kekec paštete Ta prava in naša misija ter zgodba o nas.
Vizija podjetja in zgodba o nas.

Vizija

Podjetje želi postati in ostati tržno uspešna, tehnološko razvita, stroškovno učinkovita ter vsestransko usposobljena družba, ki je zaradi majhnosti in kompleksnosti znanj, maksimalno fleksibilna in prilagodljiva. Predvsem pa hitro odzivna na zahteve naročnikov v procesu razvoja in proizvodnje, ki s svojim potencialom uspešno prodira in se vključuje na nove trge znotraj in izven EU.

Poslanstvo

Poslanstvo podjetja je zagotavljanje visoko kakovostnih in konkurenčnih produktov. Ob tem sočasno zagotovitvi varno, stabilno in stimulativno delovno okolje zaposlenim ter svojim dobaviteljem in kupcem trdni partnerski odnos. Združiti veliko ekipo srčnih, strokovnih in odgovornih ljudi, ki poskrbijo, da je vsak produkt napolnjen s kakovostjo, okusom in željo po več.

Pridruži se številnim ljubiteljem Kekčevih e-novic!

Naroči se na e-novice in spremljaj nove recepte, članke, videe in ostale vsebine. Za tiste rojene pod srečno zvezdo pa pripravljamo nagradne igre, vredne sodelovanja.