Odpri s srcem, namaži z ljubeznijo

Odpri s srcem, namaži z ljubeznijo 1200 628 Nina

Odpri s srcem, namaži z ljubeznijo

Kekec raste, se razvija in ustvarja nove tradicije. V raziskovanju ga venomer spremljajo njegova dobra volja, veliko srce in ljubezen do novih spoznanj.

Kekec je prvič razveselil želodčke sladokuscev v daljnih 80-ih letih. Od takrat se je nenehno razvijal, podpiral športne talente, odkrival nove okuse in širil svoja obzorja. Skozi 80-ta, 90-ta in zgodnja dvatisoča je Kekec radovedno sledil tehnološkim novostim in jih spoznaval.

Prišel je trenutek, da Kekec povzame vse, kar je odkril in spoznal in se predstavi v sveži preobleki. Nova embalaža, v kateri vam predstavljamo 3 okuse Kekec paštete: ta pravo, tunino in piščančjo, združuje osveženo tradicionalno recepturo Kekec paštete z modernim in praktičnim videzom.

Ko s srcem odprete novo embalažo in z ljubeznijo v eni gladki potezi namažete celi kreker, vas bo nostalgični okus Kekec paštete popeljal s spominom v preteklost. Vsak novi ugriz v debelo namazan prigrizek pa vas bo napolnil z energijo za nove izzive.

Kekec v novi preobleki odkriva zanimive nadaljevanke, s prijatelji prireja zabavne večere, kjer odkrivajo recepte in nova načine, kako uporabiti Kekec paštete in s svojim humorjem zabava svoje zveste oboževalce.

Ne odlašajte in poiščite Kekec pašteto v novi preobleki v vseh večjih supermarketih in v večini manjših marketov po vsej Sloveniji.