Tunina pašteta

Kdo gre na morje? Tunina Kekec pašteta seveda! Brezskrbno se bo namakala v vodi, v senci brala vznemirljiv roman in uživala na ležalniku ter razmišljala o kosu mehkega, krhkega, pravkar pečenega, belega francoza.

Shranjevanje: v suhem prostoru pri sobni temperaturi. Odprt izdelek hraniti v hladilniku pri temperaturi +4 °C in porabiti v enem dnevu.

Rok uporabe: 4 leta od datuma proizvodnje.

Embalaža: 30g, 50g, 75g, 100g.

Hranilne vrednosti Vrednosti na 100 g izdelka
energijska vrednost 964/233 kj/kcal
maščobe 21,5 g
od tega
— nasičene maščobe 2,7 g
— enkrat nenasičene maščobe
— večkrat nenasičene maščobe
ogljikovi hidrati 1,2 g
od tega
— sladkorji 0,8 g
— polioli
— škrob
prehranske vlaknine 1 g
beljakovine 8,2 g
sol 1,6 g

Tunino meso 35%, rastlinsko olje, voda, paradižnikov koncentrat, mlečne beljakovine 2%, sojine beljakovine, koruzni škrob, jedilna sol, arome, začimbe (zelena), čebula, ojačevalec okusa (mononatrijev glutaminat).

Alergeni: Tunino meso, mlečne in sojine beljakovine.

Predlog: Namažite na pekovski izdelek po želji.

Če je embalaža napihnjena ali preluknjana, izdelka ne uporabljajte.

Babičin domači kruh 2560 1707 natalija

Babičin domači kruh

Kekec je pripravil hiter in enostaven recept za pripravo domačega kruha, kot so ga pekle naše babice. Navsezadnje ni lepšega občutka kot vonj po sveže pečenem kruhu, ki prihaja iz babičine kuhinje.

PREBERI VEČ

Prava Kakovost

Blagovna znamka Kekec na trg prinaša visoko kakovost konzerviranih izdelkov, ki so izdelani premišljeno in pod strogim nadzorom. Tri smernice, ki so ob tem upoštevane so, da izdelki ne vsebujejo nepotrebnih primesi in so v glavnem sestavljeni iz mesa najvišje kakovosti. Piko na i doda tradicionalna receptura, katere okus nas popelje desetletja nazaj.

Brez primesi

Meso najvišje kakovosti

Tradicionalna receptura

Pridruži se številnim ljubiteljem Kekčevih e-novic!

Naroči se na e-novice in spremljaj nove recepte, članke, videe in ostale vsebine. Za tiste rojene pod srečno zvezdo pa pripravljamo nagradne igre, vredne sodelovanja.