Piščančja pašteta

Piščančja pašteta je fina dama, ki z bogatim okusom in nežno teksturo poboža tvoje brbončice. Zaupala nam je, da se najbolje razmaže na sveže pečeno bageto, katere vonj jo ponese na Pariške ulice.

Shranjevanje: v suhem prostoru pri sobni temperaturi. Odprt izdelek hraniti v hladilniku pri temperaturi +4 °C in porabiti v enem dnevu.

Rok uporabe: 4 leta od datuma proizvodnje.

Embalaža: 30g, 50g, 75g, 100g.

Hranilne vrednosti Vrednosti na 100 g izdelka
energijska vrednost 801/193 kj/kcal
maščobe 16 g
od tega
— nasičene maščobe 4 g
— enkrat nenasičene maščobe
— večkrat nenasičene maščobe
ogljikovi hidrati 2,6 g
od tega
— sladkorji 0,9 g
— polioli
— škrob
prehranske vlaknine 1 g
beljakovine 9,7 g
sol 1,7 g

Piščančje mehansko izkoščeno meso 35%, voda, sončnično olje, sirotka, mlečne beljakovine, sojina moka, koruzni škrob, jedilna sol, dekstroza, začimbe, ojačevalec okusa E621, antioksidant E300, barvilo E120, konzervans E 250.

Alergeni: mlečne beljakovine, sojina moka.

Predlog: Namažite na pekovski izdelek po želji.

Če je embalaža napihnjena ali preluknjana, izdelka ne uporabljajte.

Pašteta v družbi krompirja 1500 1000 natalija

Pašteta v družbi krompirja

Kuhajte kot glavni kuhar v najboljši restavraciji in svoje goste presenetite s krompirjevo specialiteto v kombinaciji s pašteto.

PREBERI VEČ

Prava Kakovost

Blagovna znamka Kekec na trg prinaša visoko kakovost konzerviranih izdelkov, ki so izdelani premišljeno in pod strogim nadzorom. Tri smernice, ki so ob tem upoštevane so, da izdelki ne vsebujejo nepotrebnih primesi in so v glavnem sestavljeni iz mesa najvišje kakovosti. Piko na i doda tradicionalna receptura, katere okus nas popelje desetletja nazaj.

Brez primesi

Meso najvišje kakovosti

Tradicionalna receptura

Pridruži se številnim ljubiteljem Kekčevih e-novic!

Naroči se na e-novice in spremljaj nove recepte, članke, videe in ostale vsebine. Za tiste rojene pod srečno zvezdo pa pripravljamo nagradne igre, vredne sodelovanja.