Kekec produkti, Kekec paštete - Piščančja Kekec pašteta.
Kekec produkti, Kekec paštete - Piščančja Kekec pašteta.

Piščančja pašteta

Piščančja pašteta je fina dama, ki z bogatim okusom in nežno teksturo poboža tvoje brbončice. Zaupala nam je, da se najbolje razmaže na sveže pečeno bageto, katere vonj jo ponese na Pariške ulice.

Shranjevanje: v suhem prostoru pri sobni temperaturi. Odprt izdelek hraniti v hladilniku pri temperaturi +4 °C in porabiti v enem dnevu.

Rok uporabe: 4 leta od datuma proizvodnje.

Embalaža: 30g, 50g, 75g, 100g.

Hranilne vrednosti Vrednosti na 100 g izdelka
energijska vrednost 801/193 kj/kcal
maščobe 16 g
od tega
— nasičene maščobe 4 g
— enkrat nenasičene maščobe
— večkrat nenasičene maščobe
ogljikovi hidrati 2,6 g
od tega
— sladkorji 0,9 g
— polioli
— škrob
prehranske vlaknine 1 g
beljakovine 9,7 g
sol 1,7 g

Piščančje mehansko izkoščeno meso 35%, voda, sončnično olje, sirotka, mlečne beljakovine, sojina moka, koruzni škrob, jedilna sol, dekstroza, začimbe, ojačevalec okusa E621, antioksidant E300, barvilo E120, konzervans E 250.

Alergeni: mlečne beljakovine, sojina moka.

Predlog: Namažite na pekovski izdelek po želji.

Če je embalaža napihnjena ali preluknjana, izdelka ne uporabljajte.

Testenine s pašteto 2560 1707 Nina Cigele

Testenine s pašteto

Poigrali smo se z mislijo o novi izvirni ideji za pripravo hitre malice in napisali recept za takrat, kadar imate v hladilniku Kekec pašteto in si zaželite testenin. Navsezadnje pašteta ni samo za to, da se namaže na kruh, ampak je odlična tudi v kombinaciji s testeninami. Izberite svoj najljubši okus Kekec paštete in testenine,…

PREBERI VEČ

Prava Kakovost

Blagovna znamka Kekec na trg prinaša visoko kakovost konzerviranih izdelkov, ki so izdelani premišljeno in pod strogim nadzorom. Tri smernice, ki so ob tem upoštevane so, da izdelki ne vsebujejo nepotrebnih primesi in so v glavnem sestavljeni iz mesa najvišje kakovosti. Piko na i doda tradicionalna receptura, katere okus nas popelje desetletja nazaj.

Brez primesi

Meso najvišje kakovosti

Tradicionalna receptura

Pridruži se številnim ljubiteljem Kekčevih e-novic!

Naroči se na e-novice in spremljaj nove recepte, članke, videe in ostale vsebine. Za tiste rojene pod srečno zvezdo pa pripravljamo nagradne igre, vredne sodelovanja.