Kekčev musubi
Presenetite ljubitelje sušija s tem zelo okusnim prigrizkom, ki ga je navdahnil recept s Havajev. Kako se je Kekec mesni narezek znašel v tej neobičajni jedi, si preberite v nadaljevanju.
PREBERI VEČMesni narezek je možat, samozavesten in poln energije. Rad se poda na nove pustolovščine in odkriva nove okuse. Zjutraj ga lahko najdete v družbi mične omlete, za nepozabno kosilo se je pripravljen cvreti v vročem olju, ob večerih pa se za sladki spanec najraje pojavi na posteljici sveže zelenjave.
Shranjevanje: v suhem prostoru pri sobni temperaturi.
Rok uporabe: 4 leta od datuma proizvodnje.
Embalaža: 145g.
Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
---|---|---|
energijska vrednost | 1200/290 | kj/kcal |
maščobe | 24,3 | g |
od tega | ||
— nasičene maščobe | 9,4 | g |
— enkrat nenasičene maščobe | ||
— večkrat nenasičene maščobe | ||
ogljikovi hidrati | 4,6 | g |
od tega | ||
— sladkorji | 0,2 | g |
— polioli | ||
— škrob | ||
prehranske vlaknine | <1 | g |
beljakovine | 13,1 | g |
sol | 1,8 | g |
Sestavine: svinjsko meso 55%, piščančje fino mleto meso,
svinjsko mastno tkivo, voda, svinjske kožice, koruzni škrob,
mlečne beljakovine, sojine beljakovine, jedilna sol,
dekstroza, stabilizatorja (difosfati, trifosfati), antioksidant
(natrijev eritrobat), začimbe, konzervans (natrijev nitrit).
Alergeni: mlečne beljakovine, sojine beljakovine
Mesni narezek postrezite s siri z nizko vsebnostjo maščob ali kot dodatek različnim solatam. Lahko ga tudi narežete na rezine in ga spanirate.
Če je embalaža napihnjena ali preluknjana, izdelka ne uporabljajte.
Presenetite ljubitelje sušija s tem zelo okusnim prigrizkom, ki ga je navdahnil recept s Havajev. Kako se je Kekec mesni narezek znašel v tej neobičajni jedi, si preberite v nadaljevanju.
PREBERI VEČBlagovna znamka Kekec na trg prinaša visoko kakovost konzerviranih izdelkov, ki so izdelani premišljeno in pod strogim nadzorom. Tri smernice, ki so ob tem upoštevane so, da izdelki ne vsebujejo nepotrebnih primesi in so v glavnem sestavljeni iz mesa najvišje kakovosti. Piko na i doda tradicionalna receptura, katere okus nas popelje desetletja nazaj.