Kekec produkti, Kekec paštete - Piščančja pikant Kekec pašteta.
Kekec produkti, Kekec paštete - Piščančja pikant Kekec pašteta.

Piščančja pikant pašteta

Pašteta, ki v sebi nosi temperament. Jo že poznate? Pikantna piščančja pašteta Kekec je prava dama, ki vam bo pričarala nepozabno doživetje okusov. A pazite, lahko vas opeče!

KEKEC PIŠČANČJA PAŠTETA PIKANT z dodatkom mlečnih beljakovin. Sterilizirana konzerva.

Shranjevanje: v suhem prostoru pri sobni temperaturi. Odprt izdelek hraniti v hladilniku pri temperaturi +4 °C in porabiti v enem dnevu.
Rok uporabe: 4 leta od datuma proizvodnje.
Pakiranje: 30g, 50g, 75g, 100g.
Poreklo piščančjega mesa: EU.

Hranilne vrednosti Vrednosti na 100 g izdelka
energijska vrednost 1106/279 kj/kcal
maščobe 24 g
od tega
— nasičene maščobe 4,7 g
ogljikovi hidrati 5,8 g
od tega
— sladkorji 1,0 g
beljakovine 11,0 g
sol 1,7 g

Piščančje mehansko izkoščeno meso 35 %, voda, sončnično olje, sirotka, mlečne beljakovine 2 %, sojina moka, koruzni škrob, čebula, jedilna sol, začimbe, antioksidant (natrijev eritorbat), arome, granulat paprike, barvilo (karmin), konzervans (natrijev nitrit).

Alergeni: mlečne beljakovine, sojina moka.

Predlog: Namažite na pekovski izdelek po želji.

Če je embalaža napihnjena ali preluknjana, izdelka ne uporabljajte.

Testenine s pašteto 2560 1707 Nina Cigele

Testenine s pašteto

Poigrali smo se z mislijo o novi izvirni ideji za pripravo hitre malice in napisali recept za takrat, kadar imate v hladilniku Kekec pašteto in si zaželite testenin. Navsezadnje pašteta ni samo za to, da se namaže na kruh, ampak je odlična tudi v kombinaciji s testeninami. Izberite svoj najljubši okus Kekec paštete in testenine,…

PREBERI VEČ

Prava Kvaliteta

Blagovna znamka Kekec na trg prinaša visoko kakovost konzerviranih izdelkov, ki so izdelani premišljeno in pod strogim nadzorom. Tri smernice, ki so ob tem upoštevane so, da izdelki ne vsebujejo nepotrebnih primesi in so v glavnem sestavljeni iz mesa najvišje kakovosti. Piko na i doda tradicionalna receptura, katere okus nas popelje desetletja nazaj.

Brez primesi

Meso najvišje kakovosti

Tradicionalna receptura

Pridruži se številnim ljubiteljem Kekčevih e-novic!

Naroči se na e-novice in spremljaj nove recepte, članke, videe in ostale vsebine. Za tiste rojene pod srečno zvezdo pa pripravljamo nagradne igre, vredne sodelovanja.