Babičin domači kruh
Kekec je pripravil hiter in enostaven recept za pripravo domačega kruha, kot so ga pekle naše babice. Navsezadnje ni lepšega občutka kot vonj po sveže pečenem kruhu, ki prihaja iz babičine kuhinje.
PREBERI VEČTista, ki se s svojo notranjo prefinjenostjo, zapeljivim karakterjem in skrivnostno dimno aromo, pusti namazati tistim, ki zares vedo kaj hočejo. Izbiro kruha najraje prepusti drugim vendar je pri tem je ne smemo razočarati.
Shranjevanje: v suhem prostoru pri sobni temperaturi. Odprt izdelek hraniti v hladilniku pri temperaturi +4 °C in porabiti v enem dnevu.
Rok uporabe: 4 leta od datuma proizvodnje.
Embalaža: 30g, 50g, 75g, 100g.
Hranilne vrednosti | Vrednosti na 100 g izdelka | |
---|---|---|
energijska vrednost | 1182/286 | kj/kcal |
maščobe | 27,6 | g |
od tega | ||
— nasičene maščobe | 10,9 | g |
— enkrat nenasičene maščobe | ||
— večkrat nenasičene maščobe | ||
ogljikovi hidrati | 2,1 | g |
od tega | ||
— sladkorji | 0,84 | g |
— polioli | ||
— škrob | ||
prehranske vlaknine | <1 | g |
beljakovine | 7,4 | g |
sol | 1,8 | g |
Sestavine: svinjsko mastno tkivo, voda, svinjsko meso 15%,
svinjska jetra, šunka 7% (svinjsko meso, voda,
dekstroza, arome, kvasni ekstrakt, arome dima), mlečne beljakovine,
jedilna sol, konzervans: natrijev nitrit.
Alergeni: mlečne beljakovine
Predlog: Namažite na pekovski izdelek po želji.
Če je embalaža napihnjena ali preluknjana, izdelka ne uporabljajte.
Kekec je pripravil hiter in enostaven recept za pripravo domačega kruha, kot so ga pekle naše babice. Navsezadnje ni lepšega občutka kot vonj po sveže pečenem kruhu, ki prihaja iz babičine kuhinje.
PREBERI VEČBlagovna znamka Kekec na trg prinaša visoko kakovost konzerviranih izdelkov, ki so izdelani premišljeno in pod strogim nadzorom. Tri smernice, ki so ob tem upoštevane so, da izdelki ne vsebujejo nepotrebnih primesi in so v glavnem sestavljeni iz mesa najvišje kakovosti. Piko na i doda tradicionalna receptura, katere okus nas popelje desetletja nazaj.