Recepti s tunino pašteto

Umešana jajca s Kekcom

Umešana jajca s Kekcem

Umešana jajca s Kekcem 2560 1707 Nina Cigele

Okusen in hitro pripravljen obrok, ki nas nasiti in napolni z energijo za nove pustolovščine.

read more

Recept za pripravo hitrega obroka, omaka za testenine s Kekec pašteto

Testenine s pašteto

Testenine s pašteto 2560 1707 Nina Cigele

Poigrali smo se z mislijo o novi izvirni ideji za pripravo hitre malice in napisali recept za takrat, kadar imate v hladilniku Kekec pašteto in si zaželite testenin. Navsezadnje pašteta ni samo za to, da se namaže na kruh, ampak je odlična tudi v kombinaciji s testeninami. Izberite svoj najljubši okus Kekec paštete in testenine, ki so vam najbolj pri srcu ter že ste pripravljeni na novo gurmansko pustolovščino.

read more

Kekec, recept za kruh. Hiter in enostaven recept za pripravo domačega kruha, kot so ga pekle naše babice.

Babičin domači kruh

Babičin domači kruh 2560 1707 natalija

Kekec je pripravil hiter in enostaven recept za pripravo domačega kruha, kot so ga pekle naše babice. Navsezadnje ni lepšega občutka kot vonj po sveže pečenem kruhu, ki prihaja iz babičine kuhinje. read more

Recept za hiter in poceni obrok. Slastni in hitro pripravljeni prigrizki za obiske. Ideje za hitri prigrizek. Preprosti obroki in jedi. Prigrizki s Tunino Kekec pašteto.

Mediteranska košarica

Mediteranska košarica 1500 1000 natalija

Edinstven recept za hiter obrok, ki bo navdušil še tako zahtevne obiske. Postanite zvezda med prijatelji s slastnim prigrizkom, ki nas v mislih popelje na morje. V enem grižljaju zajamite vrhunski okus prvovrstne tune, prepleten s svežino in markantnostjo mediteranske zelenjave.

read more